Takläggare Borlänge omslagsbild

Högkvalitativa takbyten i Borlänge - tryggt och säkert

Vi på Dalarnas Takmontage har kunniga takläggare i Borlänge som levererar professionella takbyten i Dalarna. Vårt största fokus är att leverera ordentliga tak med kvalitetsmaterial och skapa stor kundnöjdhet. Detta gör vi genom att inneha goda garantier, kvalitativa materialleverantörer, duktiga takläggare och enastående kundkontakt. Dalarnas Takmontage brinner för att vara dalfolkets trygga val av takläggare.

Boka hembesök

Prioritet: Kundkontakt 

Vi underlättar för kunden att hålla kontakt med oss under takbytets gång genom att tilldela projektet en kunnig kontaktperson som finns tillgänglig genom hela processen. På så sätt kan du som kund få snabba svar på funderingar även under och efter ditt takbyte på ett smidigt och bekymmersfritt vis.

Vi skickar proffsiga löpande uppdateringar i form av text- och fotodokumentation till dig under takbytets gång,  så att du kan veta med säkerhet vad som sker utan att behöva vara på plats. 

Efter att våra utbildade takläggare i Borlänge färdigställt takbytet, genomför vi en slutkontroll av taket, för att du som kund ska kunna känna dig trygg i att allt har gått rätt till. Denna slutkontroll blir, i kombination med den dokumentation vi för under projektets gång, ditt bevis på att ditt takbyte i Falun utförts på ett gediget och fackmannamässigt sätt. 

Vi ser över ditt tak och lämnar prisförslag - helt gratis!

Börjar det bli dags att göra något åt taket? Vi har meriterade takläggare i Borlänge som kan hjälpa dig med smidiga och proffsiga takbyten i Borlänge till konkurrenskraftiga priser. Fyll i något av våra kontaktformulär på denna sida, så hör vi av oss inom kort för att boka in ett kostnadsfritt hembesök där vi ser över ditt tak och lämnar ett prisförslag.

Boka ett gratis hembesök - vi lämnar prisförslag utan köpkrav

Är du intresserad av att byta tak i Borlänge med en seriös takläggare som har riktiga garantier och håller hög standard? Fyll i vårt kontaktformulär, så ser vi till att kontakta dig inom kort och boka in ett gratis hembesök där vi kan gå igenom ditt tak och dina behov samt lämna ett prisförslag på arbetet.

Boka hembesök

Vad säger våra kunder om oss?

Med kundnöjdhet som högsta prioritet, är vi stolta över de fina recensioner vi tagit emot från våra kunder genom åren. Här är några exempel.
G
Takbytet skedde på den tid som vi kom överens om vid undertecknandet av kontraktet. Bra arbetskraft som utförde allt arbete till full belåtenhet. Jag tycker att det var hög kvalitet på både arbete och materiel. Mycket nöjd.
Gunnar Olovsson
M
Supernöjda med Dalarnas Takmontage, från start till mål. Har aldrig varit med om en bättre hantverkarupplevelse. Johan och Simon är fantastiska. Noggranna, informativa, punktliga och sjukt trevliga. Ett stort tack även till Olle för trevliga möten i samband med offert & uppföljning. Ska ni byta tak, hör av er till @dalarnastakmontage ⭐️✨
Mirka Pajunen
B
Hela processen kändes professionell. Allt ifrån planeringen till genomförandet. De lyssnade på mig som kund och utförde jobbet på ett gediget sätt enligt mina önskningar. Jag kan verkligen rekommendera detta företag.
Benke Fransson

Våra takläggningstjänster

Vi på Dalarnas Takmontage hjälper privatpersoner med ett brett utbud av tjänster relaterat till takbyte i Borlänge. Vi löser allt från kostnadsfria taköversikter till kompletta takbyten med takdetaljer och tillbehör som snörasskydd, fågelband och skorstensbeslag. Klicka dig vidare nedan för att läsa mer om de taktyper vi hanterar.

Läs mer
Papptak
Papptak

Om din fastighet har ett platt tak ...

Läs mer här

Betong- och tegeltak
Betong- och tegeltak

Ett tak med tegelpannor behöver oft...

Läs mer här

Bandtäckning och plåttak
Bandtäckning och plåttak

Ett plåttak behöver läggas om efter...

Läs mer här

Rätt utbildningar, Riktiga försäkringar och Kollektivansluten personal

Eftersom att vi på Dalarnas Takmontage är måna om att våra takbyten alltid håller riktigt hög standard och är utförda på ett regelriktigt vis, är vi noggranna med att alla våra takläggare i Borlänge har goda utbildningar inom branschen. Vi ser också till att all vår personal är kollektivansluten och har ordentliga försäkringar, för att skapa en trygg och bra arbetsplats som främjar noggrannhet, säkerhet och goda resultat.

Vi är medvetna om de faror som kan uppstå i samband med takarbete och värnar om allas säkerhet. Därför är våra takläggare i Borlänge utbildade inom ställningskonstruktion och monterar sina ställningar själva, på ett ordentligt och regelenligt sätt. På så vis kan vi leverera kvalitetstak snyggt, smidigt och säkert.