Boka ett gratis hembesök - vi lämnar prisförslag utan köpkrav

Är du intresserad av att byta tak i Borlänge med en seriös takläggare som har riktiga garantier och håller hög standard? Fyll i vårt kontaktformulär, så ser vi till att kontakta dig inom kort och boka in ett gratis hembesök där vi kan gå igenom ditt tak och dina behov samt lämna ett prisförslag på arbetet.

Vad säger våra kunder om oss?

Med kundnöjdhet som högsta prioritet, är vi stolta över de fina recensioner vi tagit emot från våra kunder genom åren. Här är några exempel.
G
Takbytet skedde på den tid som vi kom överens om vid undertecknandet av kontraktet. Bra arbetskraft som utförde allt arbete till full belåtenhet. Jag tycker att det var hög kvalitet på både arbete och materiel. Mycket nöjd.
Gunnar Olovsson
M
Supernöjda med Dalarnas Takmontage, från start till mål. Har aldrig varit med om en bättre hantverkarupplevelse. Johan och Simon är fantastiska. Noggranna, informativa, punktliga och sjukt trevliga. Ett stort tack även till Olle för trevliga möten i samband med offert & uppföljning. Ska ni byta tak, hör av er till @dalarnastakmontage ⭐️✨
Mirka Pajunen
B
Hela processen kändes professionell. Allt ifrån planeringen till genomförandet. De lyssnade på mig som kund och utförde jobbet på ett gediget sätt enligt mina önskningar. Jag kan verkligen rekommendera detta företag.
Benke Fransson