Vi är en takfirma i Borlänge med utbildade takläggare

När det är dags att göra en takomläggning på din fastighet bör du anlita yrkesutbildade takläggare i Borlänge. Våra takläggare har den kunskap och erfarenhet som krävs för att utföra en takomläggning på ett säkert och korrekt sätt med det bästa resultatet.

När du behöver lägga om ditt tak på din fastighet bör du alltid anlita takläggare i Borlänge som har den kompetens och erfarenhet som krävs för att utföra arbetet säkert och med ett bra resultat. Ett felaktigt lagt tak kan bidra till att fukt tränger in i fastigheten vilket kan ställa till med betydande skador som blir mycket dyrbart att reparera. Vill det sig illa kan det också utvecklas mögel som får de personer som vistas i fastigheten att bli sjuka. Vi är en takfirma i Borlänge med utbildade takläggare som har en lång erfarenhet inom branschen.

 

Vi på Dalarnas Takmontage kan erbjuda dig mycket skickliga takläggare i Borlänge då du ska lägga om ditt tak. Dessutom kan vi erbjuda dig mycket generösa garantier på vårt arbete så att du kan vara trygg även efter att ditt tak har blivit omlagt. Kontakta oss för mer information om våra tjänster och om hur vi kan bistå dig då du ska byta tak i Borlänge.

 

Att utföra en takläggning

Har ditt tak börjat läcka eller är skadat bör du kontakta en takläggare i Borlänge som kan utföra en inspektion av ditt tak och lämna förslag på åtgärder. Du kan vända dig till oss på Dalarnas Takmontage för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Vid hembesöket kan vi utföra en besiktning av ditt tak, granska förutsättningarna för ett takbyte, lyssna på dina önskemål och lämna råd för ditt takbyte i Borlänge. Efter vårt besök kan vi lämna ett prisförslag för din takomläggning.

 

Lägga nytt tak

Efter att du har accepterat vårt prisförslag påbörjar vi därefter takbytet på den dag som vi kommit överens om. Våra utbildade takläggare i Borlänge börjar med att riva bort det gamla taket och tätskiktet. Därefter forslas allt byggavfall iväg för återvinning, enligt de rekommendationer som gäller i kommunen. Därefter lägger vi ett nytt tätskikt och sätter bärläkt och ströläkt som den nya takbeklädnaden ska vila mot. Slutligen lägger vi på takbeklädnaden. Efter att vi är klara utför våra takläggare i Borlänge en genomgång av taket tillsammans med dig för att försäkra oss om att du är 100 % nöjd med ditt nya tak.

 

Garantier och ROT-avdrag

Efter att du har godkänt vårt arbete överlämnar vi garantiåtagande. Garantiernas omfattning beror till viss del vilket takmaterial du väljer, eftersom vi har olika garantier med olika materialleverantörer. Som privatperson har du också möjlighet att göra ett ROT-avdrag motsvarande 30 % av våra kostnader för arbetet, upp till maximalt 50 000 kronor per år. Självklart erbjuder vi dig avdraget redan på fakturan så att du inte behöver ligga ute med dessa pengar. Dessutom tar vi över all administration kring ROT-avdraget.

 

Boka kostnadsfritt hembesök

Om ditt tak inte håller tätt, är skadat eller om du av andra skäl vill byta tak i Borlänge är du välkommen att kontakta oss på Dalarnas Takmontage. Våra duktiga takläggare i Borlänge är yrkesutbildade takläggare och plåtslagare och har en lång erfarenhet inom takbranschen. Det gör att vi klarar av att åta oss alla typer av takläggningar, även då det krävs specialistkunskap. Du kan boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan inspektera ditt tak, lyssna på dina önskemål och lämna rådgivning kring din takomläggning, utan att du förbinder dig för något.

Vi ser över ditt tak och lämnar prisförslag - helt gratis!

Börjar det bli dags att göra något åt taket? Vi har meriterade takläggare i Borlänge som kan hjälpa dig med smidiga och proffsiga takbyten i Borlänge till konkurrenskraftiga priser. Fyll i något av våra kontaktformulär på denna sida, så hör vi av oss inom kort för att boka in ett kostnadsfritt hembesök där vi ser över ditt tak och lämnar ett prisförslag.