Hör av dig till oss på Dalarnas Takmontage!

Hör av dig till oss på Dalarnas Takmontage!

Har du funderingar inför ditt takbyte i Borlänge, eller vill du veta mer om oss på Dalarnas Takmontage? Dra dig inte för att kontakta oss redan idag!

Att byta något så väsentligt och stort som ett tak på din fastighet, kan kännas överväldigande och komplicerat. Vi på Dalarnas Takmontage är måna om att hela takbytesprocessen ska kännas trygg och enkel, och erbjuder oss därför att ta hand om hela processen åt dig som kund till ett konkurrenskraftigt pris. Våra yrkeskunniga takläggare i Borlänge som innehar gedigna utbildningar inom branschen, tar hand om allt. Vi uppdaterar dig under takbytet med kontinuerlig text- och fotodokumentation så att du kan veta vad som sker utan att behöva vara involverad eller på plats.

Det enda du behöver göra för att få hjälp av oss med ditt takbyte i Borlänge är att kontakta oss för att tillsammans gå igenom dina önskemål genom ett kostnadsfritt hembesök. Därefter lämnar vi ett prisförslag, byter ditt tak, informerar dig under processen och gör en slutkontroll efter takbytet. Du får sedan bevis för vår marknadsledande funktionsgaranti och dokumentation för arbetet som gjorts så att du med trygghet vet att vi lagt ett gediget tak som kommer att hålla långt in i framtiden. Vill du vara mer involverad i processen och kanske göra en del av arbetet själv, kan vi självklart skräddarsy ett upplägg för även detta.

Är du intresserad av att byta tak i Borlänge på ett proffsigt och smidigt sätt, anpassat efter dina önskemål? Då är Dalarnas Takmontage rätt för dig. Fyll i något av kontaktformulären på vår sida, eller ring och mejla oss, så hjälper vi dig ta första steget mot ett tryggt och snyggt tak.

Vi ser över ditt tak och lämnar prisförslag - helt gratis!

Börjar det bli dags att göra något åt taket? Vi har meriterade takläggare i Borlänge som kan hjälpa dig med smidiga och proffsiga takbyten i Borlänge till konkurrenskraftiga priser. Fyll i något av våra kontaktformulär på denna sida, så hör vi av oss inom kort för att boka in ett kostnadsfritt hembesök där vi ser över ditt tak och lämnar ett prisförslag.

Vad säger våra kunder om oss?

Med kundnöjdhet som högsta prioritet, är vi stolta över de fina recensioner vi tagit emot från våra kunder genom åren. Här är några exempel.
G
Takbytet skedde på den tid som vi kom överens om vid undertecknandet av kontraktet. Bra arbetskraft som utförde allt arbete till full belåtenhet. Jag tycker att det var hög kvalitet på både arbete och materiel. Mycket nöjd.
Gunnar Olovsson
M
Supernöjda med Dalarnas Takmontage, från start till mål. Har aldrig varit med om en bättre hantverkarupplevelse. Johan och Simon är fantastiska. Noggranna, informativa, punktliga och sjukt trevliga. Ett stort tack även till Olle för trevliga möten i samband med offert & uppföljning. Ska ni byta tak, hör av er till @dalarnastakmontage ⭐️✨
Mirka Pajunen
B
Hela processen kändes professionell. Allt ifrån planeringen till genomförandet. De lyssnade på mig som kund och utförde jobbet på ett gediget sätt enligt mina önskningar. Jag kan verkligen rekommendera detta företag.
Benke Fransson