Välkommen till oss på Dalarnas Takmontage

Välkommen till oss på Dalarnas Takmontage

Vi är ett ordentligt takföretag som hjälper privatpersoner i Dalarna med takbyten av högsta kvalitet med goda garantier.

Dalarnas Takmontage är dalafolkets trygga takleverantör med rötter i Falun som finns till för alla som vill ha ett smidigt, proffsigt och gediget takbyte från utbildade takläggare i Borlänge. Vi byter ditt tak med noggrannhet och effektivitet i varje steg samt uppdaterar dig under tiden med smidig text- och fotodokumentation. På så sätt kan du veta vad som sker på taket utan att behöva vara på plats.

Trygga garantier

Goda material- och arbetsgarantier är tryggt att ha när det handlar om något så stort och viktigt som ett takbyte. Vi på Dalarnas takmontage har säkra interna garantier, men också enastående externa garantier med våra leverantörer av takmaterial. Vi kan till exempel erbjuda en marknadsledande funktionsgaranti på 15 år som täcker in både takläggningsarbetet och material från Monier. Dessa goda garantier i kombination med vår höga kundnöjdhet, stora antal lagda tak och yrkeskunniga takläggare, gör att vi med säkerhet kan säga att vi är det trygga valet för takbyte i Borlänge.

Tak- & solcellsmontage

I takt med att vår miljö försämras, behöver vi anpassa våra energilösningar. Vi på Dalarnas Takmontage är väl medvetna om det klimathot som vi står inför, och är därför stolta att kunna erbjuda våra kunder miljövänliga solcellsinstallationer i samband med takbyte i Borlänge. Vi driver nämligen också solcellsföretag i Dalarna. Genom att montera både tak och solceller i samma veva, kan vi använda samma frakt och ställningar för båda operationer. Detta resulterar dels i att projektet går snabbare, smidigare och blir billigare, men också att vi släpper ut mindre avgaser i samband med frakten.

Om du är intresserad av att ta hjälp med ditt tak och vill anlita takläggare i Borlänge som kan sin sak - kontakta oss på Dalarnas Takmontage! Vi hjälper dig med alla dina frågor och kan ta ditt takbyte från idé till offert till färdigt tak - tryggt och säkert.

Vi ser över ditt tak och lämnar prisförslag - helt gratis!

Börjar det bli dags att göra något åt taket? Vi har meriterade takläggare i Borlänge som kan hjälpa dig med smidiga och proffsiga takbyten i Borlänge till konkurrenskraftiga priser. Fyll i något av våra kontaktformulär på denna sida, så hör vi av oss inom kort för att boka in ett kostnadsfritt hembesök där vi ser över ditt tak och lämnar ett prisförslag.

Vi ser över ditt tak och lämnar prisförslag - helt gratis!

Boka hembesök