Papptak

Papptak

Om din fastighet har ett platt tak går det inte att lägga plåt på taket, då takplåt kräver att taket har en lutning på åtminstone 10 procent. En takbeläggning som är populärt för platta tak är papptak. Dels är det ett billigt alternativ jämfört med dyrare tegelpannor eller betongpannor, men det har också en livslängd på mellan 20-30 år. Papptak, även kallat ytpapp, är en takbeläggning som också passar mycket bra på mindre byggnader som exempelvis en friggebod, ett förråd, ett garage, carport eller en lekstuga. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig att lägga papptak på din fastighet eller andra mindre byggnader.

 

Att lägga papptak

Dalarnas Takmontage är en takläggare i Borlänge som är proffs på tak och som utför takomläggningar åt både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi kan erbjuda dig flera olika typer av takbeklädnader som betongtak, tegeltak, plåttak eller papptak. Har du ett tak där plåt inte kan användas eller då ett tegeltak blir dyrt och onödigt kan du istället välja att lägga ett papptak. Papptak har en bra hållbarhet, upp till 30 år, och skyddar din fastighet från vatten och fukt. Dessutom är papptak enkelt att lägga vilket gör att arbetet går fortare att utföra samtidigt som takmaterialet är billigt. Det innebar att din takomläggning inte behöver kosta speciellt mycket.

 

Du kan boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan inspektera ditt tak, lämna tips och råd inför din takomläggning och samtidigt ge dig ett prisförslag på ditt papptak direkt på plats. 

Vi ser över ditt tak och lämnar prisförslag - helt gratis!

Börjar det bli dags att göra något åt taket? Vi har meriterade takläggare i Borlänge som kan hjälpa dig med smidiga och proffsiga takbyten i Borlänge till konkurrenskraftiga priser. Fyll i något av våra kontaktformulär på denna sida, så hör vi av oss inom kort för att boka in ett kostnadsfritt hembesök där vi ser över ditt tak och lämnar ett prisförslag.