Bandtäckning och plåttak

Bandtäckning och plåttak

Ett plåttak behöver läggas om efter cirka 40-50 år vilket kan vara aktuellt om du har köpt en äldre fastighet som har plåttak. Dock behöver vanligtvis takpappen på ett tak bytas ut efter cirka 20-30 år, för att klara av att hålla ute fukten, och då är det många som passar på att lägga om taket samtidigt. Plåt är en utmärkt takbeklädnad för äldre hus som inte klarar av tyngden av tegelpannor. Samtidigt kan man även lägga plåt med bandtäckning vilket ger taket ett klassiskt utseende. När du ska lägga nytt plåttak med bandtäckning är du välkommen att kontakta oss på Dalarnas Takmontage som är takläggare i Borlänge. Vi utför takomläggningar för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Dalarnas län med omnejd.

 

Byta tak i Borlänge

Att göra ett takbyte i Borlänge behöver inte vara något komplicerat projekt om du anlitar en erfaren takläggare i Borlänge som är proffs på takomläggningar. Vi kan hjälpa dig med hela processen från projektering till inköp av takmaterial och utförandet av takomläggningen. Våra medarbetare är stolta hantverkare med en gedigen utbildning inom plåthantverket och som dessutom har varit verksamma inom branschen under en lång tid. Det gör att vi klarar av att utföra även avancerade takläggningar med bandtäckning som kräver ett stort kunnande inom yrket. Utöver takläggning kan vi också erbjuda andra tjänster som bland annat montering av taksäkerhetsprodukter, avvattningsprodukter och andra plåtdetaljer.

 

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Dalarnas Takmontage som är en professionell takläggare i Borlänge som kan hjälpa dig med din takomläggning. Du kan boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan inspektera ditt tak, lämna information och förslag för ditt takbyte i Borlänge och därefter ge dig ett prisförslag direkt på plats. Vi lämnar dessutom mycket generösa garantier på vårt arbete men också för det takmaterial som du väljer. Det gör att du kan vara trygg även efter att ditt tak har blivit lagt. 


Fler tjänster vi utför

Vi ser över ditt tak och lämnar prisförslag - helt gratis!

Börjar det bli dags att göra något åt taket? Vi har meriterade takläggare i Borlänge som kan hjälpa dig med smidiga och proffsiga takbyten i Borlänge till konkurrenskraftiga priser. Fyll i något av våra kontaktformulär på denna sida, så hör vi av oss inom kort för att boka in ett kostnadsfritt hembesök där vi ser över ditt tak och lämnar ett prisförslag.